Om fotografen

Om fotografen

Vores fotograf har taget billeder for mange mode magasiner, livsstils-magasiner samt ugeblade gennem de år hun har været i branchen. Af samme årsag, har mange kendte ansigter valgt at sætte deres lid til den professionalisme fotografen tilbyder.

Vi har derfor haft fornøjelsen af at have bl.a. følgende navne foran kameraet: Anne-Grete Bjarup Riis, Lisbeth Østergaard, Finn Nørbygaard, Anders Bircow, Karin Mortensen, Jens Veggerby, Jason Watt, Tina Lund m.fl. Se eksempler på kendis billeder under kategorien Portrætter.

Gitte havde ikke været professionel i branchen i mere end et halvt år, da det første mode magasin bankede på, og tilbød hende et job.

Inden længe dækkede Gitte hele magasinets fotografiske behov fra sit studie i Herlev, samt i resten Danmark

Herefter gik det i rask trav. Flere mode magasiner kom til, og herefter kom ugeblade og livsstilsmagasinerne. Både fra Danmark og udlandet.

Da Gitte havde bevist sit talent gennem flere år, begyndte kendisserne at dukke op.

Men uanset hvem der så har banket på Gitte’s dør, så har hun aldrig sluppet privat fotografering. Det er nemlig her hendes hjerte ligger.

Og hver gang en privat kunde vender tilbage og fortæller om den glæde det bragte, at overdrage en foto-gave, så vokser Gitte’s lyst blot endnu mere til at glæde sine medmennesker med dejlige billeder.

Idag har Gitte et flot portfolio fyldt med mode, livsstil, katalog, redaktionel, produktfotografi, kendis, familiebryllup og meget andet, fordelt til både private og til erhvervslivet.

Tag gerne et kig rundt på sitet, og se hvad du kan forvente dig, hvis du booker en tid hos DC Foto.