Bryllupsfotograf

Bryllup

Kombiner flere pakker og få 25-50% rabat. Se kombipakkerne længere nede på siden.

Pakke 1

Kirken:
– Før vielsen, Gæsterne ankommer
– Billede af Gommen mens han forventningsfuldt venter på sin brud.
– Brudens ankomst
– Under vielsen
– Efter vielsen, Parret kommer ud af kirken
– Familie og venner gratulerer
Pakken indeholder 25 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

4.995,-

Pakke 2

Officielle brudepar billeder:
Få taget Jeres officielle bryllupsbilleder på udvalgt location.
Pakken indeholder en times session 25 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

5.995,-

Pakke 3

Receptionen:
– Stemningsbilleder af receptionen
– Maden
– Familie og venner gratulerer
– Brudepar er i centrum og hygger sig
Pakken indeholder minimum 25 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

4.995,-

Pakke 4

Middagen (2-3 timer):
– Stemningsbilleder af Middagen
– Stemningsbilleder af Taler
– Stemningsbilleder af Traditioner.
Pakken indeholder minimum 25 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

– Vi bliver til og med brudevalsen (+2.995 kr.)
Pakken indeholder ekstra 20 færdigbehandlede billeder

6.995,-


Kombi pakker:

Bestil 2 pakker og få 25% rabat
Kirken + officielle brudepar billeder: Før: 10.995 kr. Nu: 7.995 kr. eller
Officielle brudepar billeder + reception: Før: 10.995 kr. Nu: 7.995 kr.

Bestil 3 pakker og få 35% rabat
Kirken + officielle brudepar billeder + reception: Før: 15.995 kr. Nu: 9.995 kr.

Bestil 4 pakker og få mere end 50% rabat
Kirken + officielle brudepar billeder + reception + middag + fest: Før: 25.995 kr. Nu: 11.995 kr.

Kombi-pakke 1

Prisen indeholder følgende: Kirken & Officielle brudepar billeder
Spar 3.000 kr. med denne kombi
Pakken indeholder 50 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

7.995,-

Kombi-pakke 2

Prisen indeholder følgende: Officielle brudepar billeder & reception
Spar 3.000 kr. med denne kombi
Pakken indeholder minimum 50 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

7.995,-

Kombi-pakke 3

Prisen indeholder følgende: Kirken, Officielle brudepar billeder & reception
Spar 6.000 kr. med denne kombi
Pakken indeholder minimum 75 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

9.995,-

Kombi-pakke 4

Hav en fotograf med Jer i op til 10 timer for kun 11.995 kr.
Spar 9.000 kr. med denne kombi
Pakken indeholder minimum 100 færdigbehandlede digitale billeder i fuld opløsning, som I kan dele og fremkalde lige så meget I har lyst.

11.995,-

Billeder:

Hos DC Foto får I rigtig mange digitale billeder med i pakkerne. Dvs. at I efterfølgende kan sidde der hjemme i ro og mag og vurdere, hvilke billeder I ønsker at fremkalde, hvilke billeder I ønsker at dele på FaceBook, hvilke billeder I ønsker at printe i en fotobog, og hvilke billeder I blot ønsker at bruge i Jeres screensavers, på Jeres smart phones osv. Dvs. I kan bruge billederne lige så meget I vil. Og hvor I vil. Vores holdning er, at det jo er derfor I får taget billederne. For at kunne nyde dem som I har lyst.

Fotobehandling:

Alle billeder I modtager vil blive behandlet inden modtagelse. Med billedbehandling menes tilpasning af lys, farver og kontraster, så billederne giver sig så godt ud som muligt. Dette er gratis og følger med i pakkerne.

 

Skal det være ekstra luksus…?

Billedmanipulation:

Det er muligt at bestille billedmanipulation af nogle af Jeres billeder, hvis der er noget der stikker i øjnene. Dette kunne f.eks. være en overskyet grå himmel som ønskes blå i stedet for. Her kan man ikke lave en fast pris, da det kommer helt an på, hvilket billede der er tale om. Hvad der skal ændres, og hvor lang tid det forventes at tage.

Jeres billeder vil være flotte, også uden manipulation, og er himlen grå, søger vi at tage billeder, hvor der ikke er så meget himmel med i billederne. Så billedmanipulation nævnes blot, så I ved, at Jeres muligheder mere eller mindre er ubegrænset. Altså at alt stort set kan lade sig gøre hvis det ønskes.

 

Retouchering:

I kan efterfølgende vælge at få nogle af Jeres billeder retoucheret. Dvs. at Jeres hud bliver jævnet så den giver sig flot ud på billederne. Der er ikke tale om de plastik-retoucheringer man desværre ser rundt omkring, men en luksus retouchering hvor I ser naturligt friskere ud. En retouchering man ikke kan se, med mindre man sidder med originalen ved siden af.

Sidder man med originalen, kan man bestemt se der er en forskel. Men det gøres på en måde, så andre ikke vil se at I er retoucheret, men blot synes I ser rigtig godt ud.

Det er ikke alle der ønsker retouchering, hvorfor vi har fjernet dette fra pakkerne og sat priserne helt i bund. Så kan I selv vælge om I ønsker at tilkøbe dette.

Retouchering kan med fordel vælges til Jeres favoritter bland Jeres officielle par-billeder. Men til alle andre billeder er det ikke nødvendigt, hvorfor vi anbefaler at lade disse være naturlige. Retouchering starter fra 500 kr. pr. billede med prisen falder hurtigt, jo flere billeder I vælger at få retoucheret.

Så regn med pakkeprisen. Og så kan I altid efterfølgende vurdere, om I synes at et par af billederne skal være ekstra luksus.