Bryllupsfotograf

Pakke 1Før bryllup session.
30 min. professionel fotooptagelse i studie i Herlev, hvor vi tager billeder af Jer til brug i indbydelser og/eller takkekort. Der er tale om hyggelige par-billeder, hvorfor I naturligvis også kan nyde dem selv.
Pakken indeholder 5 digitale billeder.
 995,-
Pakke 2Bryllups-session i studie.
30 min. professionnel fotooptagelse i studie i Herlev.
Pakken indeholder 25 digitale billeder.
 1.195,-
Pakke 3Bryllups-session i studie.

60 min. professionnel fotooptagelse i studie i Herlev.
Pakken indeholder 40-50 digitale billeder.
 2.295,-
Pakke 4Få taget Jeres officielle bryllups-billeder på udvalgt location.
Pakken indeholder op til en times session 25-50 digitale billeder.
Og skulle vi være så uheldige at det øser ned, står vores studie selvfølgelig til rådighed.
 4.995,-
Pakke 5Prisen indeholder følgende:
– Før vielsen, Gæsterne ankommer
– Billede af Gommen mens han forventningsfuldt venter på sin brud.
– Brudens ankomst
– Under vielsen
– Efter vielsen, Parret kommer ud af kirken
– Familie og venner gratulerer
– Fotooptagelse af parret på udvalgt location.
Pakken indeholder 50-75 digitale billeder.
 5.995,-
Pakke 6Hav en fotograf med Jer i op til 10 timer for kun 10.995 kr.
– Før vielsen, Gæsterne ankommer
– Billede af Gommen mens han forventningsfuldt venter på sin brud.
– Brudens ankomst
– Under vielsen
– Efter vielsen, Parret kommer ud af kirken
– Familie og venner gratulerer
– Fotooptagelse af parret på udvalgt location
– Stemningsbilleder af receptionen
– Stemningsbilleder af Middagen
– Stemningsbilleder af Taler
– Stemningsbilleder af Traditioner.
– Brudevalsen
Pakken indeholder minimum 100 digitale billeder og formodentlig mange flere.
10.995,-

Billeder:

Hos DC Foto får I rigtig mange digitale billeder med i pakkerne. Dvs. at I efterfølgende kan sidde der hjemme i ro og mag og vurdere, hvilke billeder I ønsker at fremkalde, hvilke billeder I ønsker at dele på FaceBook, hvilke billeder I ønsker at printe i en fotobog, og hvilke billeder I blot ønsker at bruge i Jeres screensavers, på Jeres smart phones osv. Dvs. I kan bruge billederne lige så meget I vil. Og hvor I vil. Vores holdning er, at det jo er derfor I får taget billederne. For at kunne nyde dem som I har lyst.

Fotobehandling:

Alle billeder I modtager vil blive behandlet inden modtagelse. Med billedbehandling menes tilpasning af lys, farver og kontraster, så billederne giver sig så godt ud som muligt. Dette er gratis og følger med i pakkerne.

 

Skal det være ekstra luksus…?

Billedmanipulation:

Det er muligt at bestille billedmanipulation af nogle af Jeres billeder, hvis der er noget der stikker i øjnene. Dette kunne f.eks. være en overskyet grå himmel som ønskes blå i stedet for. Her kan man ikke lave en fast pris, da det kommer helt an på, hvilket billede der er tale om. Hvad der skal ændres, og hvor lang tid det forventes at tage.

Jeres billeder vil være flotte, også uden manipulation, og er himlen grå, søger vi at tage billeder, hvor der ikke er så meget himmel med i billederne. Så billedmanipulation nævnes blot, så I ved, at Jeres muligheder mere eller mindre er ubegrænset. Altså at alt stort set kan lade sig gøre hvis det ønskes.

 

Retouchering:

I kan efterfølgende vælge at få nogle af Jeres billeder retoucheret. Dvs. at Jeres hud bliver jævnet så den giver sig flot ud på billederne. Der er ikke tale om de plastik-retoucheringer man desværre ser rundt omkring, men en luksus retouchering hvor I ser naturligt friskere ud. En retouchering man ikke kan se, med mindre man sidder med originalen ved siden af.

Sidder man med originalen, kan man bestemt se der er en forskel. Men det gøres på en måde, så andre ikke vil se at I er retoucheret, men blot synes I ser rigtig godt ud.

Det er ikke alle der ønsker retouchering, hvorfor vi har fjernet dette fra pakkerne og sat priserne helt i bund. Så kan I selv vælge om I ønsker at tilkøbe dette.

Retouchering kan med fordel vælges til Jeres favoritter bland Jeres officielle par-billeder. Men til alle andre billeder er det ikke nødvendigt, hvorfor vi anbefaler at lade disse være naturlige. Retouchering starter fra 500 kr. pr. billede med prisen falder hurtigt, jo flere billeder I vælger at få retoucheret.

Så regn med pakkeprisen. Og så kan I altid efterfølgende vurdere, om I synes at et par af billederne skal være ekstra luksus.