PR & Editorial Fotografi

Book StudioOne til
at håndtere Jeres
editorials

Bliver du overset af dine kunder? Får du ikke opmærksomhed på de sociale medier eller får du måske for få besøgende til din hjemmeside?

Profilering af din virksomhed er et vigtigt værktøj til at formidle virksomhedens identitet til offentligheden og derved skabe opmærksomhed. Dine billeder er din chance for at præsentere virksomheden og skal selvfølgelig vise den fra sin bedste side.

Min kammarat har et spejlrefleks kamera. Kan han ikke bare tage billederne?

Dine virksomhedsbilleder repræsenterer din virksomhed og har magt til at fremvise den som pålidelig og professionel – eller at underminere den som useriøs og uprofessionel. Af denne grund, bør du altid sørge for, at du har nutidige, veloplyste og eftertænksomt komponerede erhvervsbilleder.

Profilering er en kunstart. Du har brug for en erfaren fotograf, der hurtigt kan vurdere hvor virksomhedens gode vinkler befinder sig, og forstår at lyssætte den for bedste effekt. Hvis du hyre en fotograf baseret på pris og uden hensyntagen til talent, er du temmelig sikker på, er du vil ende op med svage virksomheds-portrætter.

Dine erhvervsbilleder, er et fremragende værktøj til at connecte med dine kunder og til at yde et positivt og varigt indtryk. Høj kvalitets, tilpassede erhvervsbilleder kommunikerer succes og troværdighed. Lad derfor aldrig en amatør tage disse billeder for dig. Du kan ende med at sende de forkerte signaler uden selv at vide det.

Hvor kan jeg bruge mine billeder

Erhvervsprofilering anvendes i public relations, på hjemmesider, i brochurer, i pressemeddelelser, på de sociale medier og meget andet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igang med, at vise din virksomhed frem til dine kunder.