Portrætter

Book StudioOne til
at tage billeder af
dine medarbejdere

Det gamle business ordsprog “mennesker køber fra, hvem de kender” er stadig sandt i dag.  Det er derfor vigtigt at formidle din og virksomhedens identitet med professionelle erhvervsportrætter.

Dit erhvervsportræt repræsenterer dig og din virksomhed og det bør derfor være professionelt og af høj kvalitet. Hos StudioOne forstår vi vigtigheden af at godt portræt. Du er derfor sikret en kvalitet der lever op til nutidens krav.

Dit erhvervsportræt kan anvendes til public relations, visitkort, hjemmesider, brochurer, pressemeddelelser, til sociale netværk profiler og meget andet. Og det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, ikke blot at bruge et billede, men et professionelt portræt der viser troværdighed og success.

Dit portræt er din første chance for at præsentere dig selv. Det repræsenterer både dig og den virksomhed du arbejder. Og portrætter bør vise alle medarbejdere fra deres bedste og mest professionelle side.

Kan jeg ikke bare selv tage mine erhvervsportrætter eller spørge min hobbyfotograf ven?

Portrætfotografi er en kunst. Du har brug for en erfaren fotograf, der hurtigt kan vurdere Jeres plusser og minusser og forstår at lyssætte og posere Jer for bedste effekt. Hvis du tager billederne selv, eller hyrer en fotograf baseret på pris og uden hensyntagen til talent, er du temmelig sikker på, er du vil ende op med svage portrætter, som ikke vil sætte virksomheden i et professionelt lys.

Det professionelle erhvervsportræt er et fremragende og vigtigt værktøj, til at connecte med kunder og til at yde et positivt og varigt indtryk.

Du bør altid sørge for, at du har nutidige, veloplyste og eftertænksomt komponerede portrætter af Jeres medarbejdere. Et høj kvalitet, tilpasset erhvervs-portræt kommunikerer succes og troværdighed. Det er en nødvendighed, ikke en mulighed for en virksomheds succes.

Hvorfor StudioOne

StudioOne tager portrætter for mange virksomheder. De bruger os, da vi sørger for, at kvaliteten er i orden. Herudover sørger vi for, at alle ser godt ud, og har et roligt og trygt glimt i øjet. Med andre ord, sørger vi for, at alle medarbejdere virker troværdige på modtageren.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde? Eller ønsker du at booke os til portrætfotografi? Så står vi naturligvis til rådighed med al vores ekspertise og kan derfor garantere et godt resultat.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig igang med, at vise dig og din virksomhed frem til dine kunder


Læs også: Portrættet: Do’s & Don’ts